Kontakt telefon
021/6917-548
Vaša korpa
Korpa je prazna.
0

Način plaćanja i isporuke

Način plaćanja i isporuke


INTERNET KUPOVINA


1. Plaćanje platnom karticom putem interneta

Porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama MasterCard, VISA, Maestro, Dina koje podržavaju plaćanje preko Interneta.
Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

2. Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke i tada je moguće platiti je gotovinom.

3. Plaćanje preko računa

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Pro-Technic-a, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).


Načini isporuke


Obaveza pregleda uređaja


Molimo Vas da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H obratite službi reklamacija Pro-Technic-a na broj telefona 021/69-17-548 ili na mail info@protechnic.rs. Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene. Posebno ističemo da uređaje koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.

Isporuka proizvoda 

Poručeni proizvod/proizvodi koji su u trenutku poručivanja na stanju biće vam isporučeni u roku od maksimalno 7 radnih dana od datuma potvrde porudžbine od strane Pro-Technic-a, dok će za proizvod/proizvode koji su u momentu kod dobavljača, maksimalni rok isporuke biti 10 radnih dana.

Ukoliko je kupac prilikom jedne kupovine naručio i proizvod/proizvode „na stanju“ kao i proizvod/proizvode „kod dobavljača“ dobiće dva obaveštenja u vezi sa potvrđivanjem porudžbine zbog različitih rokova isporuke. Uz obaveštenje kupcu na imejl će stići i ugovor o prodaji na daljinu, obrazac za odustanak od ugovora i prava i obaveze kupaca.
    • Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se preko kurirske službe
    • Za porudžbine čija je vrednost preko 15.000 RSD isporuka je besplatna
    • Za porudžbine čija je vrednost ispod 15.000 RSD troškove isporuke snosi kupac
    • Uređaji se isporučuju ispred ulaznih vrata i po želji primaoca otpakuju i pregledaju na licu mesta.
    • U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 7 radnih dana.
    • Isporuke robe se vrše radnim danima do 16h.
    • Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati prodavcu na broj telefona 021/69-17-548.

Najnovije vesti
Makita XGT 40V
Kako se održava vodilica?
Pravljenje savršenih travnjaka
Kako izabrati najbolju motornu testeru za vaše potrebe?
Šta imati u vidu pri kupovini motorne kose?
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.