Kontakt telefon
021/6917-548
Vaša korpa
Korpa je prazna.
0

Saveti pri kupovini rajdera

Saveti pri kupovini rajdera
Saveti pri kupovini rajdera
Kategorija: Blog
Izvor: Husqvarna

Šta imati u vidu pri kupovini novog rajdera
Kosite li veliki travnjak? Evo nekoliko stvari koje treba imati u vidu pre nego što kupite rajder. Biranje pravog rajdera za vaš posao uglavnom zavisi od tipa trave i toga kako izgleda dvorište. Uz Combi rezne glave možete da izaberete jednu od dve tehnike košenja. Izbacivanje sa zadnje strane ili BioClip®. Evo nekoliko stvari po kojima se razlikuju.

Izbacivanje sa zadnje strane za višu travu
Ako planirate da kosite visoku, divlju travu ili grublje tipove trave, bolje je da nabavite rajder i reznu glavu sa izbacivanjem sa zadnje strane, koja može da se nosi sa velikim količinama trave.

BioClip® za finije travnjake
Imate li dobro održavan travnjak koji se često kosi? Onda je BioClip® najprikladniji za vaše svrhe. Fino pokošena trava se vraća na travnjak kao đubrivo. 

Pogon na svim točkovima
Ako je travnjak na nekim mestima strm ili klizav, ili planirate da cele godine koristite rajder, najbolje da uložite u model sa pogonom na svim točkovima (AWD). On vam obezbeđuje bolju vuču kad vam je potrebna.

Profesionalna ili svakodnevna upotreba
Ako tražite profesionalni rajder za celogodišnju upotrebu na velikim prostorima koje treba održavati, najbolji izbor su naši napredni rajderi, kao što su Husqvarna R 420TsX AWD, opremljen prednjim svetlima, meračem radnih sati sa podsetnikom za servisiranje i premijum sedištem. Ako ste vlasnik kuće, verovatno vam je primereniji neka od rajdera za svakodnevnu upotrebu, radi praktičnijeg skladištenja.

Jednostavni za vožnju i manevrisanje
Svi naše rajderi imaju prednje rezne glave, da bolje kontrolišete radni prostor. Ovaj tip rezne glave omogućava i zavlačenje ispod žbunja i bliži prilaz ogradama i zidovima. Jedinstveni zglobni upravljački sistem čini naše rajdere veoma lakim za rukovanje. Radite efikasnije i brže, a dobijate sjajne rezultate uz manje napora. Osim toga, široki spektar opreme za rajdere olakšava i obavljanje drugih poslova u dvorištu, tokom cele godine. Sa ili bez pogona na svim točkovima – odluka je vaša.

Šta treba imati u vidu kad kupujete Husqvarna rajder
Potražite sve dodatke, kao što su metla za sakupljanje trave, lišća i otpada. Grabulje za mahovinu, zasekač, razbacivač i prikolica za pripremu travnjaka, ralo za sneg i napred postavljena četka za čišćenje ulaza i staza tokom cele godine.

Najnovije vesti
Spremni za zimu? Saveti za pripremu i čuvanje alata
Makita XGT 40V
Kako se održava vodilica?
Pravljenje savršenih travnjaka
Kako izabrati najbolju motornu testeru za vaše potrebe?
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.