• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

O nama

Preduzeće Pro-Technic d.o.o. je osnovan 2001 godine, sa ciljem da snabdeva tržište sa kvalitetnim električnim i ručnim alatima. Tokom proteklih godina, konstantno smo proširivali naš prodajni asortiman tragajući  za kvalitetnim, pouzdanim alatima i uređajima da bi smo mogli da izademo u susret svim zahtevima naših kupaca.

Pored električnog i ručnog alata bavimo se baštenskim i šumskim uređajima, agregatima, pumpama, aparatima za zavarivanje, peračima visokog pritiska. Pored prodaje bavimo se i iznajmljivanjem alata i mašinskim oštrenjem lanaca motornih testera. Profesionalnim odnosom prema poslovnim partnerima i kupcima, usavršavanjem kadrova, stalno unapređujemo kvalitet poslovanja preduzeća.

Naša prodajna filozofija prema krajnjem kupcu sadrži i stručno savetovanje, obavezno pokriće rezervnim delovima za prodate uređaje, garanciju i servisnu podršku. Renomirani brendovi i kvalitet koji garantuju proizvođači deo su sajta koji će vas u potpunosti naviknuti da kupujete bez problema i iz svoje fotelje daleko od maloprodajnih objekata i čekanja u redovima. U našoj online prodavnici se možete informisati o ponudama, cenama, tehničkim karakteristikama i primeni za svaki proizvod koji je u ponudi i poručiti svaki proizvod koji će vam biti dostavljen po važećoj politici isporuke.

PIB: 100434317

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.