Kontakt telefon
021/6917-548
Vaša korpa
Korpa je prazna.
0

Načini plaćanja

Načini plaćanja


NAŠIM KUPCIMA NUDIMO RAZNOVRSNE OPCIJE PLAĆANJA:

  • Gotovinski
  • Online kreditnim i debitnim karticama
  • Uplatnicom
  • Nalogom za prenos (virmanski)

Gotovinski

Nudimo Vam opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na licu mesta). U ovom slučaju roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. Pro-Technic Vam pruži besplatnu isporuku robe na kućnu adresu na teritoriji cele Srbije za porudžbine preko 15.000 dinara.

Ukoliko želite da robu preuzmete lično, možete svratiti do naše maloprodajne radnje u Bečeju i uplatu izvršiti na licu mesta i preuzeti prethodno online poručenu robu.

Online plaćanje kreditnim i debitnim karticama 

Kupac može platiti poručenu robu sa Visa, Mastercard®, Dinacard karticama. Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Plaćanje je moguće samo u domaćoj valuti (RSD). Plaćanje na najviše 3 rate bez kamate je moguće jedino Banca Intesa kreditnim karticama.

Uplatnica

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem interneta, ako imate internet pristup svom računu (e-banking). Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbenice. Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku. To može biti Vaša adresa ili poručene artikle možete preuzeti kod nas u radnji.

Nalog za prenos (virmansko plaćanje)

Virmanski način plaćanja namenjen je pravnim licima. Ukoliko predstavljate pravno lice u procesu kupovine dovoljno je da selektujete polje “plaćanje uplatnicom”. Primerak popunjenog naloga za prenos dobijate automatski na e-mail neposredno nakon potvrde narudžbenice.Nakon evidentirane uplate u našem sistemu, poručena roba će Vam biti poslata kurirskom službom ili je možete preuzeti u našoj maloprodajnoj radnji. Ukoliko ste korisnik elektronskog bankarstva ovu transakciju možete obaviti na isti način.

Važna napomena

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Hvala Vam na razumevanju.

Najnovije vesti
Spremni za zimu? Saveti za pripremu i čuvanje alata
Makita XGT 40V
Kako se održava vodilica?
Pravljenje savršenih travnjaka
Kako izabrati najbolju motornu testeru za vaše potrebe?
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.